دوفصلنامه پاییز و زمستان 1401

گزارشی خلاصه از فعالیت های هیئت مدیره و دفتر انجمن در نیمسال دوم سال 1401

اوضاع نامناسب ساخت و ساز

اوضاع این روزهای ساخت و ساز در پایتخت و کلان شهرها از سوی بخش خصوصی چندان خوب نیست و اکثر انبوه سازان معتقد هستند که بابت افت تولید مسکن در سال های اخیر هر کدام از سازمان ها مثل شهرداری ها، بیمه، سازمان امور مالیاتی و نظام مهندسی نقش دارند.

مساله ساعت کار کارگری

در لایحه‌ای که به موجب آن کاهش ساعت کار و افزایش تعطیلات هفتگی مطرح شده است، نقد و نظرها بیشتر راجع به دو روز تعطیلی و تفاوت تعطیلی شنبه و پنج‌شنبه بوده، اما یک قسمت بسیار مهم‌تر ساعت کاری مشمولان قانون کار است که از نظرها پنهان مانده است و می‌تواند موجب دردسرها و درهم‌ریختگی گسترده شود.

صنایع در تکاپوی مواداولیه

هزینه‏‏ تامین مواداولیه برای بنگاه‏‏‌ها افزایش یافت. بررسی شامخ اسفندماه نشان می‌دهد که موجودی مواد اولیه ۶صنعت، ثابت یا در حال کاهش بوده است. از طرفی، با کاهش موجودی مواداولیه، بنگاه‏‏‌ها به دنبال خرید خواهند رفت و قیمت خرید مواد اولیه ۱۱صنعت افزایش داشته و تنها قیمت خرید مواد اولیه یک صنعت بی‏‏‌تغییر بوده است.

بی‌نیازی کالاهای صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشورهای مقصد

سعید تاجیک، رئیس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران و رئیس هیات مدیره جامعه ممیزی و بازرسی ایران اعلام کرد با توجه به اینکه الزامات هم‌ترازی بین‌المللی توسط سازمان ملی استاندارد صورت گرفته و ایران به عضویت اتحادیه تایید صلاحیت آسیا و اقیانوسیه درآمده، امکان صدور گواهینامه قابل پذیرش در سایر کشورها برای کالاهای صادراتی فراهم شده و 50 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی می‌شود.

گزارش مجمع عمومی عادی پایان سال 1402+ گزارش تصویری مجمع

مجمع عمومی سالیانه انجمن با حضور حداکثری اعضا و ناظر اتاق بازرگانی ایران و وزارت کار، به صورت شفاف و با راهبری هیئت رئیسه ای مجرب، روز شنبه 1 اردیبهشت 1403 در اتاق بازرگانی ایران، برگزار شد.

همسویی تورم تولید و مصرف

بررسی‌ها نشان می‌دهد روند تورم به‌طور کلی در سال۱۴۰۲ نزولی بوده است. تورم نقطه به نقطه تولیدکننده اسفندماه به تازگی اعلام شده و برابر با ۲۴.۵درصد بوده است. مطابق بررسی‌ها، رشد نقدینگی، تورم تولیدکننده و مصرف‌کننده در بلندمدت با یکدیگر همسو شده‌اند.

رونمایی از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش‌بنیان

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان را اولویت اصلی وزارت صمت و صندوق ضمانت صادرات ایران برشمرد.

افزایش تولید و عرضه PVC در کشور

افزایش تولید و عرضه  PVC در کشور

انتشار کارنامه برخی پتروشیمی‌ها حاکی از افزایش تولید PVC در کشور می‌باشد. این در حالی است که در حال حاضر بسیاری از تولیدکنندگان این محصول در سطح بین‌الملل اقدام به کاهش تولید و عرضه کرده‌اند.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

یادداشت

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 406724.67 ریال اعلام شد.